Tiramisu rețeta originală
Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară.
Se separă albusurile de gălbenușuri. Se pun zaharul și gălbenușurile împreună și se bat bine, adăugând apoi Amaretto și mascarpone. Se omogenizează bine.
Albușurile se bat cu putină sare, apoi se adauga în cremă, amestecând ușor.
Se înmoaie pișcoturile în cafea și se pune un strat pe fundul unei tăvi. Se pune jumătate din cremă și se nivelează. Al doilea strat va fi cu pișcoturi înmuiate în sucul lăsat de fructele de pădure la care mai adăugați puțin sirop din apa cu zahăr sau compot. Se pune restul de cremă și se nivelează.
Deasupra se presară fructele de pădure.
Se pune la frigider până a doua zi.
Dacă vreți mai multa cremă decat prevede Tiramisu rețeta originală, puteți adăuga frișcă sau brânză de vaci.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii