Tiramisu rețeta originală
Pregatire crema:
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Separat se mixeaza frisca lichida. Apoi se adauga in frisca, crema de galbenus, mascarpone, esenta de rom si crema de castane.
Finalizare prajitura:
Piscoturile de sampanie se insiropeaza in ness instant (am folosit 500 ml apa + cele 4 linguri cu ness).
Se aseaza pe un platou un strat subtire de crema, apoi piscoturile de sampanie insiropate si tot asa pana se termina piscoturile. La final se adauga restul de crema, se pudreaza ness si se orneaza cu ciocolata.
De departe cel mai bun Tiramisu, chiar mai bun si decat Tiramisu rețeta originală
Sursa acestei retete este blog-ul culinar:
http://www.dulcegarii-culinare.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii