Tiramisu rețeta originală
Se freaca oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana se obtine un amestec cremos.Se adauga faina,apa si se fierbe compozitia la bain-marie,amestecand incontinuu,pana se ingroasa.Se lasa crema la racit.
In crema racita se adauga ciocolata rasa si frisca batuta bine si se amesteca usor
Se aseaza un rand de piscoturi,se pune un rand de crema,un rand de kiwi taiate rondele,continuand cu un alt rand de piscoturi,crema si kiwi.La sfarsit se pune un rand mai gros de crema si se orneaza cu cacao deasupra.Se lasa prajitura la rece pana in momentul servirii.
Mai simplu si mai rapid decat la Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii