1.Migdalele feliate se prajesc intr-o tigaie de teflon,fara grasime.Piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu migdalele feliate , apoi se repartizeaza in 8 pahare de sticla.
2.Se curata portocalele , inlaturandu-se si partea alba, care este amara.Se desparte in felii si se pun feliile in fiecare pahar, impartindu-se in mod egal.
3.Cu mixerul se amesteca branza dulce de vaca cu branza mascarpone ,cu esenta de vanilie, cu sucul de lamaie , cu 4 linguri suc de portocale,cu zaharul si cu cafeaua neagra.Crema obtinuta se repartizeaza in cele 8 pahare peste feliile de portocale.Se tin la rece, in frigider , 30 de minute, se cerne cacao peste crema si se servesc.
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca e un desert ce nu-l uiti usor

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii