1.Migdalele feliate se prajesc intr-o tigaie de teflon,fara grasime.Piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu migdalele feliate , apoi se repartizeaza in 8 pahare de sticla.
2.Se curata portocalele , inlaturandu-se si partea alba, care este amara.Se desparte in felii si se pun feliile in fiecare pahar, impartindu-se in mod egal.
3.Cu mixerul se amesteca branza dulce de vaca cu branza mascarpone ,cu esenta de vanilie, cu sucul de lamaie , cu 4 linguri suc de portocale,cu zaharul si cu cafeaua neagra.Crema obtinuta se repartizeaza in cele 8 pahare peste feliile de portocale.Se tin la rece, in frigider , 30 de minute, se cerne cacao peste crema si se servesc.
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca e un desert ce nu-l uiti usor
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii