1,Se curata rubarba si se taie in bucatele.Se pune intr-un castron.Se adauga 50g. zahar praf, 20ml. apa si se fierbe 20 de minute, pe foc moderat, pana cand rubarba devine supla si se zdrobeste cu furculita.Trebuie sa ramana si suc in cratita in momentul terminarii procesului de fierbere.
2.Intr-un castron ,se freaca mascarpone cu restul de zahar praf pana devine o compozitie cremoasa.Intr-un alt castron, se bate frisca si se amesteca delicat cu crema de mascarpone.
3.Intr-un vas de Jena sau de sticla , dreptunghiular, se aseaza biscuitii, se acopera cu compotul de rubarba si cu crema de mascarpone. Se pune la rece, in frigider , timp, de 1 ora, apoi se serveste.
Dupa ce incercati Tiramisu rețeta originală sa incercati si varianta mea
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii