autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

TIRAMISU CU RUBARBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:(pentru 6 persoane), 4 tije de rubarba,, 12 biscuiti mari, simpli,, 100g. zahar praf,, 150ml. frisca,, 250g. mascarpone

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1,Se curata rubarba si se taie in bucatele.Se pune intr-un castron.Se adauga 50g. zahar praf, 20ml. apa si se fierbe 20 de minute, pe foc moderat, pana cand rubarba devine supla si se zdrobeste cu furculita.Trebuie sa ramana si suc in cratita in momentul terminarii procesului de fierbere.

2.Intr-un castron ,se freaca mascarpone cu restul de zahar praf pana devine o compozitie cremoasa.Intr-un alt castron, se bate frisca si se amesteca delicat cu crema de mascarpone.

3.Intr-un vas de Jena sau de sticla , dreptunghiular, se aseaza biscuitii, se acopera cu compotul de rubarba si cu crema de mascarpone. Se pune la rece, in frigider , timp, de 1 ora, apoi se serveste.

Dupa ce incercati Tiramisu rețeta originală sa incercati si varianta mea
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU CU RUBARBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu bezea

Tarta cu bezea

Incorporam:galbenusurile cu zaharul, smantana,faina,aromele si praful de copt. Asezm aluatul in tava

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:(pentru 6 persoane)
  • 4 tije de rubarba,
  • 12 biscuiti mari
  • simpli,
  • 100g. zahar praf,
  • 150ml. frisca,
  • 250g. mascarpone

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Prajitura de mere