Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga.
Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga.
Preparam cafeaua (fara zahar) si o lasam sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam mascarpone si ricotta si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam si esenta de migdale si amestecam. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Turnam spuma de albusuri peste crema, amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza si dam la frigider. Insiropam rapid fiecare piscot cu cafea si le asezam intr-o tava. Peste piscoturi turnam un strat de crema de mascarpone, adaugam visine si apoi un alt strat de piscoturi insiropate in cafeaua ramasa amestecata cu sucul lasat de visine. Peste piscoturi adaugam inca un strat de crema, presaram restul de visine, pudram cu cacao si zahar pudra si dam la frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii