Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga.
Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga.
Preparam cafeaua (fara zahar) si o lasam sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam mascarpone si ricotta si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam si esenta de migdale si amestecam. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Turnam spuma de albusuri peste crema, amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza si dam la frigider. Insiropam rapid fiecare piscot cu cafea si le asezam intr-o tava. Peste piscoturi turnam un strat de crema de mascarpone, adaugam visine si apoi un alt strat de piscoturi insiropate in cafeaua ramasa amestecata cu sucul lasat de visine. Peste piscoturi adaugam inca un strat de crema, presaram restul de visine, pudram cu cacao si zahar pudra si dam la frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii