Tiramisu rețeta originală
Am pornit de la Tiramisu rețeta originală si am adaugat cateva capsuni. Delicios!
Se bate cu mixerul la viteza maxima albusul spuma, se adauga zaharul pudra, apoi unul cate unul galbenusurile, batand in continuare la viteza redusa. Se adauga mascarpone si se lasa deoparte pentru a tapeta o tava cu piscoturile in felul urmator: un rand de piscoturi stropite cu limonada si lichiorul, jumatate din crema mascarpone si apoi un rand de capsuni taiate in doua; din nou un rand de piscoturi stropite si restul de crema si un rând de capsuni.
Se da la rece, ideal de seara pe a doua zi, ca piscoturile sa se imbibe bine.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii