Tiramisu rețeta originală
Am pornit de la Tiramisu rețeta originală si am adaugat cateva capsuni. Delicios!
Se bate cu mixerul la viteza maxima albusul spuma, se adauga zaharul pudra, apoi unul cate unul galbenusurile, batand in continuare la viteza redusa. Se adauga mascarpone si se lasa deoparte pentru a tapeta o tava cu piscoturile in felul urmator: un rand de piscoturi stropite cu limonada si lichiorul, jumatate din crema mascarpone si apoi un rand de capsuni taiate in doua; din nou un rand de piscoturi stropite si restul de crema si un rând de capsuni.
Se da la rece, ideal de seara pe a doua zi, ca piscoturile sa se imbibe bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii