Tiramisu rețeta originală
1. Se rup piscoturile in sferturi si se asaza intr-un bol mare. Se pune cafeaua granulata intr-o cana gradata. Se adauga apa calda si se amesteca. Se toarna cafeaua peste piscoturi si se lasa sa se inmoaie.
2. Se rastoarna mascarpone intr-un bol si se adauga zaharul pudra. Se bate pana cand se inmoaie.
3. Se transfera jumatate din piscoturile inmuiate pe un platou de un litru. Se asaza un sfert din crema pentru piscoturi, se niveleaza cu dosul lingurii si se acopera cu 2 linguri de sos de ciocolata.
4. Se continua cu inca trei straturi de ingrediente, adaugand trei linguri de sos de ciocolata peste ultimul strat.
5. Se presara ciocolata rasa deasupra si se da la frigider pana cand e vremea desertului.
Pofta buna!
Tiramisu e delicios, desi nu este Tiramisu rețeta originală

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii