autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

tiramisu economic

Autor: Dana Stefan (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Stefan (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Ingrediente
2 pachete de piscoturi, o cutie de frisca-0,5 l, 400 g crema de iaurt Milli, un baton de branza topita cu smantana, 150 g zahar pudra, o esenta de rom, 4-5 cesti de cafea nes, cacaua sau ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 45 min

41 voturi

Mod de preparare

Se prepara cafeaua in care se pune romul si se da la rece. Se amesteca zaharul pudra cu batonul de branza foarte bine pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se adauga iaurtul. Apoi se bate frisca si se amesteca cu aceasta crema de branza.
Se inmoaie fiecare piscot in cafea si se aseaza intr-o tava. Se pune un rand de piscoturi, 2/3 din crema, apoi un rand de piscuturi si restul se crema.Deasupr se pune cacaua sau ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "tiramisu economic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu gem de visine

Tort cu gem de visine

Mai intai facem blatul.Se separa galbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma cu sarea, se adauga

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort cu alune (musuroi)

Tort cu alune (musuroi)

Se bat 6 albusuri cu putina sare pana cand se fac spuma. Se adauga zaharul si se bate pana se topeste.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

41 voturi

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi
  • o cutie de frisca-0,5 l
  • 400 g crema de iaurt Milli
  • un baton de branza topita cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • o esenta de rom
  • 4-5 cesti de cafea nes
  • cacaua sau ciocolata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu Nutella si alune de padure