Tiramisu rețeta originală
Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se freaca cu branza. Se amesteca toate cu lingura. Se face un ibric de cafea (500ml), neindulcita in care se 150ml coniac.
Intr-o tava mai inalta se pune un start de 24 piscoturi introduse in cafeaua calda. Atentie, nu se tin mult in cafea, ca sa nu se moaie de tot Apoi se pune un strat de crema, alt strat de piscoturi si ultimul strat de crema. Deasupra se presara cacao si se da la rece.
E o varianta care-mi place mai mult decat Tiramisu rețeta originală
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii