Tiramisu rețeta originală
Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se freaca cu branza. Se amesteca toate cu lingura. Se face un ibric de cafea (500ml), neindulcita in care se 150ml coniac.
Intr-o tava mai inalta se pune un start de 24 piscoturi introduse in cafeaua calda. Atentie, nu se tin mult in cafea, ca sa nu se moaie de tot Apoi se pune un strat de crema, alt strat de piscoturi si ultimul strat de crema. Deasupra se presara cacao si se da la rece.
E o varianta care-mi place mai mult decat Tiramisu rețeta originală
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii