Tiramisu la cupa

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu la cupa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 mg cafea la ibric fara zat
  • 300 g mascarpone
  • O fiola esenta de vanilie
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 oua
  • 4 linguri Marsala
  • 150g zahar pudra
  • Cacao neagra
  • 80g Ciocolata neagra

Mod de preparare

Se separa ouale. Galbenusurile se bat foarte bine cu zaharul. Se pun apoi mascarpone si esenta de vanilie si se amesteca bine.

Se bat albusurile foarte bine si se incorporeaza in mascarpone.

In cafeaua racita se pune Marsala si se trec piscoturile cu partea fara zahar in sus. Se aseaza unul langa altul pe o tava sau in cupe, cum preferati si se toarna jumatate din crema. Se completeaza cu putina cacao. Se asaza un alt strat de piscoturi si se toarna restul cremei.Se da la frigider cel putin 6 ore (24 de ore ar fi ideal).

Inainte de servire se pun in cupe si se presara cu cacao si ciocolata neagra rasa.

Ce pot sa va mai spun? Tiramisu rețeta originală este cea mai buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise