Ingrediente
Ingrediente:, 200 mg cafea la ibric fara zat, 300 g mascarpone, O fiola esenta de vanilie, 1 pachet piscoturi, 4 oua, 4 linguri Marsala, 150g zahar pudra, Cacao neagra, 80g Ciocolata neagra
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
22 voturi
Mod de preparare
Se bat albusurile foarte bine si se incorporeaza in mascarpone.
In cafeaua racita se pune Marsala si se trec piscoturile cu partea fara zahar in sus. Se aseaza unul langa altul pe o tava sau in cupe, cum preferati si se toarna jumatate din crema. Se completeaza cu putina cacao. Se asaza un alt strat de piscoturi si se toarna restul cremei.Se da la frigider cel putin 6 ore (24 de ore ar fi ideal).
Inainte de servire se pun in cupe si se presara cu cacao si ciocolata neagra rasa.
Ce pot sa va mai spun? Tiramisu rețeta originală este cea mai buna!
Aurelia Baciu , 28 decembrie 2014
cred ca e f,buna.
Lucia Gheorghe , 18 octombrie 2014
foarte buna.
Emma Kiss , 11 iunie 2014
imi place am sa-l incerc
Elena , 18 noiembrie 2013
Marsala poate fi inlocuita cu orice Porto, sau un vin cat mai dulce. De asemenea, lichior este ok de folosit. Daca insa doriti sa serviti si copiii, inlocuiti cafeaua si alcoolul cu suc de portocale.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013
delicios...
Dora Stefanescu , 28 august 2013
arata foarte bine.am sa-l inc si eu
Cristina Irina Diaconu , 28 august 2013
arata foarte bine.am sa-l inc si eu
Maria , 30 iulie 2013
Ce este Marsala si unde poate fi gasita? multumesc
Antoneta Laura Stoian , 29 iulie 2013
ce este Marsala? te rog
Viorica Otilia Gligor , 03 iunie 2013
Am făcut tiramisu la cupă! Excelent!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 august 2011
Foarte fin si apetisant!*****