Tiramisu rețeta originală
Chiar si Tiramisu rețeta originală se poate face la pahar!
Batem frisca lichida pana devine tare. Frecam 2 pliculete de nes cu 1 lingura zahar si o lingura apa si adaugam peste frisca. Omogenizam.
Frecam galbenusurile cu zahar pana devin cremoase. Punem vasul la bain marie si frecam in continuare pana incepe sa se ingroase.Lasam sa se racoreasca putin si adaugam la compozitia de frisca. Mascarponele il mixam pana devine cremos. Adaugam peste compozitie.
Dizolvam pliculetul de gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam in compozitie. Luam cateva pahare si le umplem cam un sfert.
Din cele doua pliculete de ness ramase si 3-4 linguri de zahar preparam o cafea. Adaugam romul. Lasam sa se raceasca. Rupem piscoturile bucati si le scufundam rapid in cafea. Adaugam in pahare un strat de piscoturi. Punem din nou un strat de crema, apoi piscoturi si la final crema pana umplem paharele. Presaram cacao deasupra.
Dam paharele la frigider pentru cel putin o ora. Decoram cu sticksurile cu finetti fiecare pahar. Se serveste rece direct de la frigider.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii