Tiramisu mai special

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu mai special

Ingrediente

  • -500g mascarpone
  • -6 oua
  • -120g zahar
  • -100g ciocolata alba
  • -100g ciocolata neagra
  • -700g savoiardi
  • -2 cescute de cafea amara
  • -2 lingurite de coniac

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un varf cutit sare. Separat se bat galbenusurile cu zaharul pana devin o crema spumoasa, se adauga mascarpone cu lingura putin cate putin, amestecand cu atentie dupa fiecare lingura.

Se incorporeaza albusurile batute spuma, amestecand de sus in jos. Ciocolata se rade separat prin razuitoarea cu gauri mici. Cafeaua se amesteca cu coniacul; dupa care se asambleaza tiramisu.

Se insiropeaza piscoturile in cafea,se aseaza pe fundul unui vas,dupa care se adauga un strat de crema,si asa pana la terminarea ingredientelor,ultimul strat,sa fie de crema.

Deasupra se orneaza cu ciocolata alternand culorile.

Acest tiramisu are un gust deosebit, la fel ca si Tiramisu rețeta originală, iar ciocolata ii da un aspect special,

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat
Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise