Tiramisu rețeta originală
Pentru blatul pandispan am batut albusurile spuma, am adaugat galbenusurile frecate cu zahar si zahar vanilat, la urma faina cernuta si am amestecat totul incet cu lingura de lemn.
Am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 30-40 min (se testeaza cu scobitoarea daca e copt).
Crema am preparat-o conform instructiunilor de pe plic.
Blatul l-am insiropat cu cafea amestecata cu zahar vanilat si esenta de rom.
Peste blat am intins crema si am ornat cu cacao.
Am tinut prajitura la rece pana la servire.
Desi imi place Tiramisu rețeta originală, de aceasta data am preferat varianta mai rapida.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii