Tiramisu rețeta originală
se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul
se adauga frisca lichida si se amesteca in continoare pana se face ca o crema
separat se bate albusul de ou si se amesteca cu crema
la sfarsit se incorporeaza gelatina care a fost pusa la inmuiat 10 min dupa care se topeste pe baie de abur sau la microunde si se incorporeaza in crema
se adauga esenta de vanilie in crema
separat se face o cafea la expreso se indulceste si se pune esenta de rom
se inmoaie fiecare piscot in cafea se pune un strat de piscoturi un strat de crema
iar un strat de piscoturi si restul de crema se orneaza cu cacao si figurine de ciocolata
se serveste dupa 4-5 ore
Nu este Tiramisu rețeta originală, este un Tiramisu asa cum imi place mie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii