Tiramisu rețeta originală
se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul
se adauga frisca lichida si se amesteca in continoare pana se face ca o crema
separat se bate albusul de ou si se amesteca cu crema
la sfarsit se incorporeaza gelatina care a fost pusa la inmuiat 10 min dupa care se topeste pe baie de abur sau la microunde si se incorporeaza in crema
se adauga esenta de vanilie in crema
separat se face o cafea la expreso se indulceste si se pune esenta de rom
se inmoaie fiecare piscot in cafea se pune un strat de piscoturi un strat de crema
iar un strat de piscoturi si restul de crema se orneaza cu cacao si figurine de ciocolata
se serveste dupa 4-5 ore
Nu este Tiramisu rețeta originală, este un Tiramisu asa cum imi place mie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii