autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Toast cu brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
un cub de unt, 3 felii de paine prajita, 3 felii sunca prajita, 100 g brinza cheddar, o lingura smintina grasa, o lingura mustar de dijon

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Unge cu unt fiecrae felie de paine, apoi aseza cite o felie de sunca. Amesteca brinza, smintina si mustarul si toarna compozitia peste. Taie feliile de paine in 4 si prajeste-le pe o tava, pina cind se topeste brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
platou cald

platou cald

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute. Pieptul

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Drob din piept de pui  cu ciuperci

Drob din piept de pui cu ciuperci

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul

107 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • un cub de unt
  • 3 felii de paine prajita
  • 3 felii sunca prajita
  • 100 g brinza cheddar
  • o lingura smintina grasa
  • o lingura mustar de dijon

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt