Se spala si se curata bine stomacul, se sareaza si se pipereaza usor in interior si se lasa deoparte. Din carne se taie felii ca pentru snitel atatea bucati cate sunt necesare pentru tapetarea peretilor interiori ai stomacului. Restul de carne se da prin masina de tocat impreuna cu slanina, se amesteca cu condimente si mirodenii si se umple cu ea stomacul tapetat, care arata ca un burfuf. Se coase si se pune la fiert in apa cu sare, foi dafin, ceapa coapta si cateva boabe piper.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii