Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile de dafin,boabele de piper si boabele de coriandru spumandu-se incontinuu.
Carnea fiarta se taie in cubulete de 4-5 cm. Limba,soriciul,inima se taie in fasii de grosime cca 2 cm si lungime cca 4-5 cm,dupa care se amesteca cu piper,ienibahar,usturoiul amestecat cu 1-2 linguri ulei.
Separat supa in care a fiert carnea se strecoara.
Stomacul se umple cu compozitie,dar cu grija sa nu fie prea tare umplut deoarece riscam sa pleneasca la fiert.Dupa umplere se coase si se pune la fiert in supa strecurata pentru cca 20 de minute.Dupa ce a fiert ,se scurge si se lasa la racit presata foarte bine.
Se pastreaza la rece...Anul acesta un vecin a incropit o afumatoare si am reusit sa afumam si noi tobita...
Toba afumata are un gust extraordinar de bun...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii