Ingrediente
Toba in stomac de porc, , Ingrediente, , , -500gr de rinichi, , -500gr inimi, , -5oogr ficat, , -500gr limba, , -500gr carne cu soric, , -o jumatate de cap de porc, , -piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
27 voturi
Mod de preparare
Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.
COSTEO (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2014
Bunnaaaaaaaaa!!!!!!!!