autor:

frunza janet

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Toba in stomac de porc

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2011

Ingrediente
Toba in stomac de porc, , Ingrediente, , , -500gr de rinichi, , -500gr inimi, , -5oogr ficat, , -500gr limba, , -500gr carne cu soric, , -o jumatate de cap de porc, , -piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare

Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba in stomac de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob din maruntaie de curcan

drob din maruntaie de curcan

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Chec aperitiv cu mezeluri si branzeturi

Mai intai am separat cele 8 oua si am batut albusurile spuma impreuna cu sarea,piperul,boiaua iute. Galbenusurile

5 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Balas , 20 decembrie 2015

    pe mine m-ar intersa daca se poate pune la congelator atunci cand faci mai multa.oare cum se comporta?

  • Fara foto

    Viorica Dieac , 22 februarie 2014

    ffff buna abia astept sama duc acasa si sa opregatesa

  • Fara foto

    Nica Manole , 11 ianuarie 2014

    O RETETA SUPER PENTRU O TOBA FFFFBUNA

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2014

      Bunnaaaaaaaaa!!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • Toba in stomac de porc
  • Ingrediente
  • -500gr de rinichi
  • -500gr inimi
  • -5oogr ficat
  • -500gr limba
  • -500gr carne cu soric
  • -o jumatate de cap de porc
  • -piper,sare,foi de dafin toate ingredientele sint de porc.

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Bunnaaaaaaaaa!!!!!!!!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Morcovi inveliti in sunca