Mod de preparare
Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am taieat pe toate le condimentam dupa gust si incepem sa umplem stomacul pe care l-am curatat in prealabil.Coasem gura stomacului,il intepam din loc in loc si in apa care am fiert carnea,punem cu grija si lasam cam 20 de minute sa fiarba domol.Cind timpul s-a scurs scoatem cu grija si punem pe un gratar punind deasupra o greutate.Lasam la rece sa se scurga,dupa care poate fi servita.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii