autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana ca la ALBA-IULIA

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vitel,morcovi, patrunjel radacina,ceapa,ardei gras,faina, sare, orez,lamaie, ulei,oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de supa.Ceapa si morcovii se inabusa separat in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa.
Se adauga boia de ardei , piper, sare si supa. Cand morcovii sunt fierti se adauga bucatile de carne si mazarea apoi se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana ca la ALBA-IULIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vitel,morcovi
  • patrunjel radacina,ceapa,ardei gras,faina
  • sare
  • orez,lamaie
  • ulei,oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu pui,cascaval si ciuperci