autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana ca la ALBA-IULIA

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vitel,morcovi, patrunjel radacina,ceapa,ardei gras,faina, sare, orez,lamaie, ulei,oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de supa.Ceapa si morcovii se inabusa separat in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa.
Se adauga boia de ardei , piper, sare si supa. Cand morcovii sunt fierti se adauga bucatile de carne si mazarea apoi se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana ca la ALBA-IULIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piparaica

Piparaica

O capatana de usturoi se piseaza marunt in rasnita Heinner, se pune in ulei usor incins, se trage

2 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu carne
ciuperci umplute

ciuperci umplute

se spala ciupercutele si se scot coditele se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de vitel,morcovi
  • patrunjel radacina,ceapa,ardei gras,faina
  • sare
  • orez,lamaie
  • ulei,oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chiftele in aluat de bere