autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cazino

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, ulei, cartofi, mazare, faina, oua, boia de ardei dulce, smantana, sare si piper, patrunjel verde, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa, piper, sare, cartofi, mazare, supa de oase si se fierb cca 5 min, dupa care se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cazino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu branza si marar

Placinta cu branza si marar

Pentru ca tot am niste pofticiosi in casa si vor mereu altceva si altceva si dulce si sarat, azi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CIUPERCI CU MAIONEZA

CIUPERCI CU MAIONEZA

Ciupercile se clatesc si se taie marunt,dupa care se amesteca cu maioneza ,se adauga mararul tocat

11 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • faina
  • oua
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tartelette cu ciuperci