autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cazino

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, ulei, cartofi, mazare, faina, oua, boia de ardei dulce, smantana, sare si piper, patrunjel verde, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa, piper, sare, cartofi, mazare, supa de oase si se fierb cca 5 min, dupa care se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cazino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Boccelute de clatite cu ciuperci

Boccelute de clatite cu ciuperci

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara. Se pregatesc mai intai clatitele. Se curata

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • faina
  • oua
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Pancakes cu sunca si branza