autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ceapa, untura, usturoi, pasta de tomate, boia de ardei, rosii, vin alb, patrunjel verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 g de untura cu 100 ml de apa apoi se scot separat.
In 100 g de untura sau ulei si 100 ml de apa se inabusa ceapa , apoi se adauga pasta de tomate , usturoiul, boia de ardei ,cimbrul, rosiile , piper, sare si bucatile de carne.
Se completeaza cu apa fiarta si se continuia fierberea. Spre sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si

12 voturi    19 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Drob

Drob

Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la

30 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpe de pui umplute,in foietaj