autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc germana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, usturoi, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, vin alb, pasta de tomate, costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga costita afumata, boia de ardei, pasta de tomate, piper, sare supa de oase si se continua fierberea. Cand carnea e fiarta, se adauga usturoi, vin, smantana si se fierb toate inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc germana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza,

2 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • costita afumata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei la placa