autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc si smantana (germana)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, usturoi, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, vin alb, pasta de tomate, costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga costita afumata, boia de ardei, pasta de tomate, piper, sare supa de oase si se continua fierberea. Cand carnea e fiarta, se adauga usturoi, vin, smantana si se fierb toate inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc si smantana (germana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de pui cu cartofi

Chiftele de pui cu cartofi

Ptr chiftele: Intr-un vas punem carnea tocata impreuna cu morcovul si usturoiul date prin razatoare,1

7 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • costita afumata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Omleta la cuptor