autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc unguresca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, carnati, rosii, ardei gras, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, ceapa, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc unguresca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CHIFTELE DIN LEGUME

CHIFTELE DIN LEGUME

Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca

40 voturi    26 comentarii
2h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Flori de dovlecei umplute