autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc unguresca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, carnati, rosii, ardei gras, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, ceapa, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc unguresca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tabouleh- Salata de grau sfaramat-specific tarilor arabe

Tabouleh- Salata de grau sfaramat-specific tarilor arabe

Bulgurul se opareste si se lasa 10 minute sa se inmoaie; se spala bine si se scurge bine in maini

10 voturi    22 comentarii
30 min
Aperitive
salata de fasole verde

salata de fasole verde

Cateii de usturoi se zdrobesc cu sarea, se adauga mustarul si uleiul treptat. Pasta obtinuta trebuie

4 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
crochete de cartofi