autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc unguresca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, carnati, rosii, ardei gras, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, ceapa, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc unguresca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Baconul taiat cubulete se caleste cu partea alba de la ceapa si cu ciupercile taiate cubulete mai

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarte cu ton si oua