autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc unguresca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, carnati, rosii, ardei gras, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, ceapa, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa. Se adauga carnatii, boia de ardei, supa de oase si se fierb 30 min. Se adauga rosii, sare si se cotinua fierberea inca 15 min. La sfarsit se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc unguresca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cald (Valdostana)

Aperitiv cald (Valdostana)

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • carnati
  • rosii
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • ceapa
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de pui impachetate in foi