autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, ulei, cartofi, mazare, faina, oua, boia de ardei dulce, smantana, sare si piper, patrunjel verde, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa si carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga boia de ardei, faina dizolvata in 50 ml de apa, piper, sare, cartofi, mazare, supa de oase si se fierb cca 5 min, dupa care se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci pane umplute

Ciuperci pane umplute

1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Framanti un aluat din faina,unt ,smantana,sare si un ou..Dai forma unei mingii si lasi 2 ore la rece.Tai

3 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • faina
  • oua
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de pasare