autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Tocana cu carne de vitel si slanina

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, boia de ardei dulce, slanina afumata, smantana, foi de dafin, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei, piper, apa, sare, foi de dafin, bucatile de carne si se fierbe totul cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de vitel si slanina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata asortata cu sos iutar

Salata asortata cu sos iutar

Se curata si se fierb cartofii si morcovii, se taie apoi si se amesteca cu ceapa rosie (tocata rondele),

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

Se dau pe razatoare legumele iar marul se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul ,dat pe razatoare

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • slanina afumata
  • smantana
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu broccoli