autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Tocana cu carne de vitel si slanina

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, boia de ardei dulce, slanina afumata, smantana, foi de dafin, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa, se adauga boia de ardei, piper, apa, sare, foi de dafin, bucatile de carne si se fierbe totul cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de vitel si slanina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aperitive
Rulada cu legume

Rulada cu legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • slanina afumata
  • smantana
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
vinete cu maioneza