autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana cu ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, usturoi, vin alb, patrunjel verde, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa. Ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa, se adauga boia de ardei, pasta de tomate, sare, piper si supa de oase.
In sosul format se adauga bucatile de ficat , usturoi si se fierb 30 min.
Spre sfarsit se adauga vin si patrunjel verde pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Reteta de Carnati de Craciun

Reteta de Carnati de Craciun

Timp de preparare: 2 ore. Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca

24 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

29 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant