autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana cu ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, usturoi, vin alb, patrunjel verde, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa. Ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 75 ml de apa, se adauga boia de ardei, pasta de tomate, sare, piper si supa de oase.
In sosul format se adauga bucatile de ficat , usturoi si se fierb 30 min.
Spre sfarsit se adauga vin si patrunjel verde pentru decor.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui Shanghai in crusta de chips

Pui Shanghai in crusta de chips

Se spala carnea de pui si se taie fasii. Se sareaza dupa preferinta, se adauga piper sau condimente.

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Ficatei in bacon

Ficatei in bacon

Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei

12 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Briose aperitiv