autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ceapa, ardei grasi, rosii, orez, boia de ardei dulce, zahar, patrunjel verde, ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga cca 600 ml de apa fiarta, boia, sare, piper si se continua fierberea. Cand orezul e aproape fiert, se adauga rosiile, patrunjelul verde, zaharul si se introduce totul la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tocana de Legume

Tocana de Legume

Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat

3 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Tocana de legume

Tocana de legume

Legumele se spala si se taie:ceapa pestisori, ardeiul gras se taie fasii subtiri, vanata se curata

26 voturi    12 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ceapa
  • ardei grasi
  • rosii
  • orez
  • boia de ardei dulce
  • zahar
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor