autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocana de gogonele

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Ingrediente
-3 gogonele, mari si frumoase, care trec de 1 kg.,, -3 rosii, mari si frumoase,care trec de 2 kg.,, -2 bucati vinete albe,, -2 gogosari,, -2 ardei kapia,urechi de elefant,, -4 morcovi,, -500 gr.ceapa,, -1 lingura oregano,, -1 lingura sare,, -200 ml.ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

24 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa sa se patrunda la foc potrivit.Se adauga sare,oregano si se fierbe totul la foc, mic. Cand sunt fierte,se pun in borcane, se sigileaza si se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se poate servi sau se poate pune in camara, pentru iarna. Eu consum acest deliciu, in zilele de post. Sa aveti pofta dragilor!
Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de gogonele" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Conopida si brocoli se pun la fiert cam 10-15 minute cu putina sare(nu trebuie sa fie fierte tare),

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Un mic dejun gustos si aspectuos. Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

24 voturi

Ingrediente

  • -3 gogonele
  • mari si frumoase
  • care trec de 1 kg.,
  • -3 rosii
  • mari si frumoase,care trec de 2 kg.,
  • -2 bucati vinete albe,
  • -2 gogosari,
  • -2 ardei kapia,urechi de elefant,
  • -4 morcovi,
  • -500 gr.ceapa,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura sare,
  • -200 ml.ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Pentru a fierbe sarmalutele, am folosit oala de lut primita in dar de la mama mea, acum foarte multi

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Parjolute marinate

Parjolute marinate

Mod de preparare a parjolutelor: Intr-un vas, punem carnea de porc tocata, peste ea adaugam faina

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Tort aperitiv Baneasa

Tort aperitiv Baneasa

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Prajitura de ciocolata vegana

Prajitura de ciocolata vegana

Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate- faina cu praf de copt, cacao si nes cafe. In robotul de bucatarie, se amesteca tahini

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pasta din linte neagra vegana

Pasta din linte neagra vegana

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca. Prajesc

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive