autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocana de gogonele

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Ingrediente
-3 gogonele, mari si frumoase, care trec de 1 kg.,, -3 rosii, mari si frumoase,care trec de 2 kg.,, -2 bucati vinete albe,, -2 gogosari,, -2 ardei kapia,urechi de elefant,, -4 morcovi,, -500 gr.ceapa,, -1 lingura oregano,, -1 lingura sare,, -200 ml.ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

24 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa sa se patrunda la foc potrivit.Se adauga sare,oregano si se fierbe totul la foc, mic. Cand sunt fierte,se pun in borcane, se sigileaza si se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se poate servi sau se poate pune in camara, pentru iarna. Eu consum acest deliciu, in zilele de post. Sa aveti pofta dragilor!
Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de gogonele" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Dovlecei cu cas gratinati

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam, dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta cu somon fume si branza feta

Tarta cu somon fume si branza feta

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

24 voturi

Ingrediente

  • -3 gogonele
  • mari si frumoase
  • care trec de 1 kg.,
  • -3 rosii
  • mari si frumoase,care trec de 2 kg.,
  • -2 bucati vinete albe,
  • -2 gogosari,
  • -2 ardei kapia,urechi de elefant,
  • -4 morcovi,
  • -500 gr.ceapa,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura sare,
  • -200 ml.ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata

Pentru a fierbe sarmalutele, am folosit oala de lut primita in dar de la mama mea, acum foarte multi

11 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Parjolute marinate

Parjolute marinate

Mod de preparare a parjolutelor: Intr-un vas, punem carnea de porc tocata, peste ea adaugam faina

18 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Tort aperitiv Baneasa

Tort aperitiv Baneasa

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs. Se

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Ciuperci cu sos de leurda

Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post

Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri