autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocana de gogonele

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2016

Ingrediente
-3 gogonele, mari si frumoase, care trec de 1 kg.,, -3 rosii, mari si frumoase,care trec de 2 kg.,, -2 bucati vinete albe,, -2 gogosari,, -2 ardei kapia,urechi de elefant,, -4 morcovi,, -500 gr.ceapa,, -1 lingura oregano,, -1 lingura sare,, -200 ml.ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca julien si se pune la prajit. Cand isi schimba putin culoarea, se adauga morcovul tocat si celelalte legume tocate si se lasa sa se patrunda la foc potrivit.Se adauga sare,oregano si se fierbe totul la foc, mic. Cand sunt fierte,se pun in borcane, se sigileaza si se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor, dupa care se poate servi sau se poate pune in camara, pentru iarna. Eu consum acest deliciu, in zilele de post. Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de gogonele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Aperitiv cu avocado, cuisoare si iaurt din soia

Aperitiv cu avocado, cuisoare si iaurt din soia

Foarte consistent, usor de pregatit si sanatos. Se taie in doua avocado cu ajutorul unui cutit.

0 voturi    3 comentarii
15 min
Retete de post
Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o

5 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

26 voturi

Ingrediente

  • -3 gogonele
  • mari si frumoase
  • care trec de 1 kg.,
  • -3 rosii
  • mari si frumoase,care trec de 2 kg.,
  • -2 bucati vinete albe,
  • -2 gogosari,
  • -2 ardei kapia,urechi de elefant,
  • -4 morcovi,
  • -500 gr.ceapa,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura sare,
  • -200 ml.ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

190 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Mancare de dovleac cu snitel vegetal