autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Tocana de Legume

Autor: Ramona Sabau (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Sabau (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
3 linguri ulei, 2 cepe, 1 morcov mare, 1 ardei rosu, 1 ardei galben / verde, 1/2 vanata mare sau 1 vanata mica, 1 dovlecel, 20-30 pastai fasole verde, 2 cartofi medii, 2 linguri porumb (congelat), 2 linguri mazare (congelata, eu nu am avut.... :( ), 5-6 rosii din congelator, sau proaspete sau 3-4 linguri pasta de rosii, sare, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat cubulete, ardeii tocati cubulete si cartofii tocati la fel.

Se mai lasa putin la distuit si pe urma se adauga o cana de apa. Cand incepe sa fiarba se adauga vanata si dovlecelul taiate in bucati mari (se vor topi oricum).

Se adauga fasolea, porumbul, mazarea, orezul spalat si sarea (dupa gust).

Se amesteca mereu pentru ca se prinde. eu de regula folosesc oala de teflon sau ceaunul pentru ca asa riscul sa se prinda e mai mic.

Cand orezul este fiert se adauga rosiile decojite sau pasta de rosii. Se mai lasa putin la fiert si se adauga mararul tocat fin.

Si gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de Legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de legume

Tocana de legume

Legumele se spala si se taie:ceapa pestisori, ardeiul gras se taie fasii subtiri, vanata se curata

26 voturi    12 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Merge si o tocanita dupa mancarurile de sarbatori. Foarte buna trebuie sa fie. Are tot ce-i trebuie

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben / verde
  • 1/2 vanata mare sau 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 20-30 pastai fasole verde
  • 2 cartofi medii
  • 2 linguri porumb (congelat)
  • 2 linguri mazare (congelata
  • eu nu am avut.... :( )
  • 5-6 rosii din congelator
  • sau proaspete sau 3-4 linguri pasta de rosii
  • sare
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona Sabau
Savarine

Savarine

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin spumoase. La fel albusurile se bat spuma. In

3 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale