autor:

autor

» » Retete de post

Tocana de legume Marakesh

    Reteta postata pe: 20 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 20 martie 2013

Ingrediente
1 cartof (curatat si taiat cubulete),, 1 vanata medie (taiata cubulete), , 1 ardei verde (taiat cubulete), , 1 ardei rosu (taiat cubulete), , 2 morcovi taiati, 1 ceapa (taiata marunt), , 6 linguri de ulei de masline, , 3 catei de usturoi (pisati), , 1 lingura de curry - pudra, , 1 lingurita de scortisoara, , ¾ lingurita de sare, , ¾ lingurita de boia, , 400 de grame de naut (uscat sau din conserva), , ¼ ceasca de migdale decojite, , 1 dovlecel taiat felii, , 2 linguri de stafide, , 1 ceasca de suc de portocale, , 250 de grame de spanac.

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala mare, cu capac, se pun cartoful, vanata, ardeii, morcovii, ceapa si trei linguri de ulei. Sotati amestecul la foc mediu pentru 5 minute. Intr-o cratita medie puneti 3 linguri de ulei de masline, usturoiul, pudra curry, scortisoara, sarea si piperul si sotati la foc mediu pentru 3 minute. Apoi puneti amestecul acesta in oala cu legume. Adaugati nautul, migdalele, dovlecelul, stafidele si sucul de portocale, acoperiti cu capacul si fierbeti la foc mic pentru 20 de minute. Apoi adaugati spanac si lasati sa mai fiarba inca 5 minute si este gata de servire. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume Marakesh" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Bors de cartofi

Bors de cartofi

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa,

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de post
Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

Prajitura de post cu foi, gem si crema de gris caramel

FOILE (3 foi): Se amestecă foarte bine sucul de roșii, uleiul, zahărul și zahărul vanilat

26 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cartof (curatat si taiat cubulete),
  • 1 vanata medie (taiata cubulete)
  • 1 ardei verde (taiat cubulete)
  • 1 ardei rosu (taiat cubulete)
  • 2 morcovi taiati
  • 1 ceapa (taiata marunt)
  • 6 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi (pisati)
  • 1 lingura de curry - pudra
  • 1 lingurita de scortisoara
  • ¾ lingurita de sare
  • ¾ lingurita de boia
  • 400 de grame de naut (uscat sau din conserva)
  • ¼ ceasca de migdale decojite
  • 1 dovlecel taiat felii
  • 2 linguri de stafide
  • 1 ceasca de suc de portocale
  • 250 de grame de spanac.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

108 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

69 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancarica de gutui - de post