autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana de miel cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne miel (800 g), morcovi, telina, patrunjel, , cartofi, faina, cuisoare, lamaie .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se
lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Se face un "pat" din feliile de bacon, se intinde deasupra pieptul de pui, batut usor intre doua

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Shaorma de vita