autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana de porc mistret

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de mistret, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, cimbru, ardei gras, bait, patrunjel verde, piper, rosii, vin rosu, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 100 ml de apa, dupa care se adauga ceapa si ardei gras. Dupa 10 min. se adauga pasta de tomate, rosii, cimbru, piper, usturoi, bait strecurat, vin si sare. Se introduce la cuptor cca 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc mistret" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei cu sunca si sos de mustar

Ficatei cu sunca si sos de mustar

Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitel de porc