autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 2 vinete, 2 ardei verzi, 2 ardei rosii, 2 ardei galbeni, 4 rosii, 1 lingura mustar, 100 ml ulei, 3-4 catei de usturoi pisat, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Coci vinetele si ardeii, cojesti, lasi sa se scurga. Calesti ceapa, adaugi morcovul,lasi sa se patrunda impreuna,adaugi cuburi de vinete si ardei,rosiile date pe razatoare.Cand a scazut sosul,adaugi mustarul si usturoiul. Mai dai un clocot si tocanita e gata.Servesti rece pe felii de paine sau calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez cu lamaie si menta

Orez cu lamaie si menta

Se fierbe orezul in apa cu sare, se clateste, se scurge. Se incinge uleiul si se pun la calit mustarul,

5 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Tocanita de vinete cu ardei copti

Tocanita de vinete cu ardei copti

Curatam ceapa si o spalam, apoi o taiem julien.Taiem ardeii copti in fasii nu foarte inguste. Vinetele

15 voturi    9 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Un deliciu!

    • Fara foto

      Cely , 28 iulie 2009

      La sosuri, merge foarte bine mutarul.Si carnea unsa cu mustar inainte de preparare, se fragezeste si are un gust foarte bun.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      N-am pus niciodata mustar in mancare. Chiar sunt cuioasa sa incerc.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Bună tocăniţa... yammi...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super reteta,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 vinete
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei galbeni
  • 4 rosii
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Risotto cu legume