autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 2 vinete, 2 ardei verzi, 2 ardei rosii, 2 ardei galbeni, 4 rosii, 1 lingura mustar, 100 ml ulei, 3-4 catei de usturoi pisat, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Coci vinetele si ardeii, cojesti, lasi sa se scurga. Calesti ceapa, adaugi morcovul,lasi sa se patrunda impreuna,adaugi cuburi de vinete si ardei,rosiile date pe razatoare.Cand a scazut sosul,adaugi mustarul si usturoiul. Mai dai un clocot si tocanita e gata.Servesti rece pe felii de paine sau calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Cartofi gratinati la microunde

Cartofi gratinati la microunde

Cartofii se taie cubulete,felii etc,calzi,se amesteca cu untul taiat feliute,se orneaza cu patrunjel,sareaza,deasupra

17 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Un deliciu!

    • Fara foto

      Cely , 28 iulie 2009

      La sosuri, merge foarte bine mutarul.Si carnea unsa cu mustar inainte de preparare, se fragezeste si are un gust foarte bun.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      N-am pus niciodata mustar in mancare. Chiar sunt cuioasa sa incerc.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Bună tocăniţa... yammi...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super reteta,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 vinete
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei galbeni
  • 4 rosii
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Salata de sfecla rosie si pere