autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 2 vinete, 2 ardei verzi, 2 ardei rosii, 2 ardei galbeni, 4 rosii, 1 lingura mustar, 100 ml ulei, 3-4 catei de usturoi pisat, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Coci vinetele si ardeii, cojesti, lasi sa se scurga. Calesti ceapa, adaugi morcovul,lasi sa se patrunda impreuna,adaugi cuburi de vinete si ardei,rosiile date pe razatoare.Cand a scazut sosul,adaugi mustarul si usturoiul. Mai dai un clocot si tocanita e gata.Servesti rece pe felii de paine sau calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Un deliciu!

    • Cely , 28 iulie 2009

      La sosuri, merge foarte bine mutarul.Si carnea unsa cu mustar inainte de preparare, se fragezeste si are un gust foarte bun.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      N-am pus niciodata mustar in mancare. Chiar sunt cuioasa sa incerc.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Bună tocăniţa... yammi...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super reteta,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 vinete
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei galbeni
  • 4 rosii
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Retete

din Retete vegetariene

Legume la cuptor Legume la cuptor

Fierbem broccoli. Taiem ceapa felii, dovlecelul il taiem in bucati mai mari si rosiile le lasam intregi sau le puteti taia in 2. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de mamaliga Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Turtite de dovlecei cu sos de iaurt aromat