autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana debretian

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, smantana, carnati Debretian, pasta de tomate, piper, boia de ardei dulce, cartofi, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 20 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in cantitatea de ulei ramasa si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, supa de oase, bucatile de carne si se fierb impreuna. Carnatii se frig in tigaie fara grasime , apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana debretian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • smantana
  • carnati Debretian
  • pasta de tomate
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cartofi
  • sare
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele din piept de pui