autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana debretian

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ceapa, ulei, smantana, carnati Debretian, pasta de tomate, piper, boia de ardei dulce, cartofi, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 20 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in cantitatea de ulei ramasa si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, supa de oase, bucatile de carne si se fierb impreuna. Carnatii se frig in tigaie fara grasime , apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana debretian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati,

13 voturi    10 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ceapa
  • ulei
  • smantana
  • carnati Debretian
  • pasta de tomate
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cartofi
  • sare
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Caizer afumat