autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana din carne de vita cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, ceapa, faina, smantana, chimen, cartofi, supa de oase, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei, cu 150 ml de supa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, chimen, piper, sare, supa (1l) si se fierbe cca 1 ora. La sfarsit se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si salata verde

Rulouri cu sunca si salata verde

Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca

13 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Frigarui

Frigarui

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin... Intre timp am curatat si taiat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bogdan , 01 decembrie 2008

    Da unde pun cartofii? Ce fac prima poara pun si ulei si supa de oase sau le pun in ulei un pic si dupa aia in supa de oase?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • chimen
  • cartofi
  • supa de oase
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

bogdan

Da unde pun cartofii? Ce fac prima poara pun si ulei si supa de oase sau le pun in ulei un pic si dupa aia in supa de oase?

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empanadas cu chorizo