autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana dobrogeana din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ulei, morcovi, telina radacina, ardei gras, rosii, orez, ceapa, ardei iute, sare si piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei, cu cca 200 ml de apa. Se adauga ardei gras, ardei iute, orezul si apa fiarta (cca 500 ml). Cand orezul s-a fiert, se adauga rosiile, sare, piper si se introduce vasul la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana dobrogeana din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vinete prajite(specific arabesc)