autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana dobrogeana din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ulei, morcovi, telina radacina, ardei gras, rosii, orez, ceapa, ardei iute, sare si piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei, cu cca 200 ml de apa. Se adauga ardei gras, ardei iute, orezul si apa fiarta (cca 500 ml). Cand orezul s-a fiert, se adauga rosiile, sare, piper si se introduce vasul la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana dobrogeana din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida Pane

Conopida Pane

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Salata de conopida

Salata de conopida

Conopida se spala si se lasa pret de cateva minute in apa clocotita, cu putina sare. Dupa ce s-a

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Piept de pui cu sos de rosii si masline