autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana dobrogeana din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ulei, morcovi, telina radacina, ardei gras, rosii, orez, ceapa, ardei iute, sare si piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei, cu cca 200 ml de apa. Se adauga ardei gras, ardei iute, orezul si apa fiarta (cca 500 ml). Cand orezul s-a fiert, se adauga rosiile, sare, piper si se introduce vasul la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana dobrogeana din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci in aluat

Ciuperci in aluat

Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele. Din ou, lapte,

3 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Chec aperitiv cu spanac

Chec aperitiv cu spanac

Am spalat spanacul frunza cu frunza, apoi l-am oparit cateva minute. L-am scurs de apa, l-am lasat

67 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Boccelute de clatite cu ciuperci