autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana germana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, usturoi, boia de ardei dulce, sare, supa de oase, smantana, vin alb, pasta de tomate, costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga costita afumata, boia de ardei, pasta de tomate, piper, sare supa de oase si se continua fierberea. Cand carnea e fiarta, se adauga usturoi, vin, smantana si se fierb toate inca 5 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana germana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu foietaj si bacon

Aperitiv cu foietaj si bacon

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea

10 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Rulade cu Prosciutto e Filadelfia

Rulade cu Prosciutto e Filadelfia

Se descojeste usturoiul si se taie marunt.Spalati frunzele de busuiog si se toc marut.Intr-un bol

3 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • costita afumata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu diferite umpluturi