autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana piretata cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, cartofi, ardei gras, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare, patrunjel verde, vin, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, impreuna cu ceapa si ardeiul gras. Se adauga boia de ardei, pasta de tomate, piper, cimbru, sare si supa de oase. Se fierbe totul cca 1 ora si la sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana piretata cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cocktail de creveti cu ananas si legume

Cocktail de creveti cu ananas si legume

Castravetele se curata de coaja si se taie cubulete mici la fel si ardeiul gras. Crevetii se trag

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider cu 1/3lingurita de sare si se adauga

4 voturi    1 comentariu
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • vin
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Vinete cu cascaval