autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana piretata cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, cartofi, ardei gras, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare, patrunjel verde, vin, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, impreuna cu ceapa si ardeiul gras. Se adauga boia de ardei, pasta de tomate, piper, cimbru, sare si supa de oase. Se fierbe totul cca 1 ora si la sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana piretata cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ananas ...arici

Ananas ...arici

Casul se taie cubulete mai mari. In ananas se infig scobitori in care montati pe rand toate preparatele

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive
Chec aperitiv in Philips Multicooker

Chec aperitiv in Philips Multicooker

Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se

5 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • vin
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Budinca din dovlecei