autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana piretata cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ulei, ceapa, cartofi, ardei gras, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare, patrunjel verde, vin, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 150 ml de apa, impreuna cu ceapa si ardeiul gras. Se adauga boia de ardei, pasta de tomate, piper, cimbru, sare si supa de oase. Se fierbe totul cca 1 ora si la sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana piretata cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ceafa afumata

Ceafa afumata

Incorporam condimentele si sarea. Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente. Baitzul obtinut

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si

22 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • vin
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta de pui (kotopita)