tocanita cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 6 cepe
  • 8 rsii
  • 100gr grasime
  • 3 legaturi verdeata
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se inabuse in grsime pana se topeste. Ciupercile se spala, se curata, se taie lame si se pun peste ceapa; se continua sa se inabuse punand cate putina apa pana se fierb; se aduga apoi rosiile decojite si taiate felii, marar, patrunjel verde, tocate marunt si putin piper. Se dau la cuptor sa se scada.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise