autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

TOCANITA DE CARTOFI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
- un kilogram de cartofi, - 3-4 linguri de bulion, - 2 cepe, - un morcov, - un ardei gras, - patrunjel, - sare, - 3 linguri de delicat, - busuioc, - oregano maruntit, - ulei, - o capatana de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

1.Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.
2.Morcovii si ardeiul gras se curata, se spala si se toaca marunt.
3.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei timp de 3 minute
4.Cartofii se pun la fiert impreuna cu morcovul si ardeiul gras, si peste adaugam ceapa calita.
5.Intrucat am adaugat condimente uscate, cand sunt pe jumatate fierte legumele am adaugat o lingurita de busuioc si una de oregano.
6.Cand sunt aproape fierte legumele adaugam bulionul, delicatul si usturoiul tocat marunt.
7.Cand mancarea este gata adaugam patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de cartofi de post

Tocanita de cartofi de post

Se curata legumele, se taie cubulete. Ceapa se pune la prajit in putin ulei, se adauga o lingura

49 voturi    10 comentarii
35 min
Retete de post
Tocanita de cartofi

Tocanita de cartofi

Se taie marunt toate legumele si carnatul. Se calesc toate ingredientele inafara de cartofi. Dupa

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2012

    E buna precis, eu nu fac cu bulion, insa e o idee.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      O bunatate...,dar eu nu folosesc niciodata delikat sau alte derivate...prefer condimentele naturale...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Inca n-am facut cu pasta de rosii si cu morcov ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • - un kilogram de cartofi
  • - 3-4 linguri de bulion
  • - 2 cepe
  • - un morcov
  • - un ardei gras
  • - patrunjel
  • - sare
  • - 3 linguri de delicat
  • - busuioc
  • - oregano maruntit
  • - ulei
  • - o capatana de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E buna precis, eu nu fac cu bulion, insa e o idee.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bors de cartofi Bors de cartofi

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Salata orientala(Post)