Va servesc o tocanita de post,usoara si gustoasa!
Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins.
Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete.Lasam la calit inca 5 minute,apoi adaugam mazarea si cartofii taiati.Presaram putin cimbru,sare,piper si boia de ardei iute afumataAcoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac,la foc mic pana se inmoaie legumele.
Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute.
Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.
Simpla si aromata.
Pofta buna si post usor!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii