autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocanita de cartofi cu mazare

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
1 kg de cartofi, 2 cepe, 1 ardei gras rosu, 2 morcovi, 500 g mazare congelata, 3 linguri pasta de rosii, marar, cimbru, boia de ardei iute afumata, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

32 voturi

Mod de preparare

Va servesc o tocanita de post,usoara si gustoasa!

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins.

Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete.Lasam la calit inca 5 minute,apoi adaugam mazarea si cartofii taiati.Presaram putin cimbru,sare,piper si boia de ardei iute afumataAcoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac,la foc mic pana se inmoaie legumele.

Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute.

Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.



Simpla si aromata.



Pofta buna si post usor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite. Cartofii

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pere in sos de ciocolata

Pere in sos de ciocolata

Intr-o cratita punem apa, sucul de portocala, zaharul si punem la fiert.Pana incepe lichidul sa fiarba,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    O tocăniță gustoasa care poate fi servita doar cu niște murături alături sau ca garnitura la o friptura. Eu am servit-o împreună cu pui pane la cuptor și salata de varza acră.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bica Elena , 22 noiembrie 2014

    foarte buna scoatem si citeva muraturi

  • Fara foto

    Manu Cosmeanu , 27 iunie 2014

    neamiiii

  • Fara foto

    Ginu Lena , 05 aprilie 2014

    Asta va fi urmatorul meu deliciu ...Sper sa imi iasa:)

    • Fara foto

      Gaby Si Carmen Gavril , 17 octombrie 2013

      asta vom servi la cina azi !!! ;) arata foarte gustoasa!

    • Fara foto

      Florin Puscasu , 16 octombrie 2013

      foarte buna scoatem si citeva muraturi

    • Fara foto

      Nicoleta Stanica , 16 octombrie 2013

      mmmmmmmmm delicios ...o voi prepara chiar azi

    • Fara foto

      Reyhan Dinmezsu , 16 octombrie 2013

      merita ıncercata

    • Fara foto

      Adrianmariana Cocor , 16 octombrie 2013

      mmmmm deliciosa mincare

    • nela

      nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

      Foarte buna reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

32 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 500 g mazare congelata
  • 3 linguri pasta de rosii
  • marar
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
nela

nela (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Cornulete de post