autor:

Lia Maria

» » Retete de post

Tocanita de ciuperci

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
500 gr ciuperci, 2 cepe, un morcov, 4-5 catei de usturoi, 2 ardei (unul rosu unul galben), putin praz, ulei, sare, piper, frunze de patrunjel, 2 linguri pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in putin ulei, cam 10’. Intre timp se taie ciupercile, nu foarte marunt. Punem si ciupercile in tigaie, adaugam sare si piper, cateii de usturoi pisati si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de ciuperci. Adaugam pasta de tomate si frunzele de patrunjel maruntite si mai lasam pe foc 5’. Tocanita se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de ciuperci (de post)

Tocanita de ciuperci (de post)

O tocanita delicioasa ,sanatoasa si de nerefuzat Curatam si spalam ceapa si usturoiul ,le taiem

92 voturi    12 comentarii
1h
Retete de post
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma

22 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iulie 2012

    Ai dreptate Lia,cu mamaliguta e o bunatate,nu te mai saturi ...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Arata fff bine si cred ca si gustul e inconfundabil....de ciuperci!merci!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Foarte frumos ornata farfuria,merge de post si parca iti mai vine sa mananci cand o vezi asa frumoasa in farfurie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

      Apetisant. Buna idee pentru post.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Ai dreptate Lia,cu mamaliguta e o bunatate,nu te mai saturi ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Pârjoale simple de post