1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs.
2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge.
3. Ceapa uscata se curata si se taie fin. Cand uleiul s-a incins se adauga in tigaie.
4. Se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se toaca si se adauga in tigaie.
5. Se lasa pana se inmoaie legumele, amestecand din cand in cand.
6. Apoi se adauga ciupercile taiate julien, se amesteca si se acopera cu un capac sa se innabuse.
7. Dupa ce apa lasata de ciuperci s-a evaporat se adauga supa si se continua fierberea timp de 20 min.
8. Se adauga apoi pasta de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierb 5 minute.
9. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat fin.
Se serveste cu mamaliguta calda, cu aripioare de pui condimentate, sau cu ceafa de porc la gratar si cu salata.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii