Ceapa tocata marunt se inabusa in 3 linguri ulei si 3 linguri apa; cand s-a inmuiat se adauga ciupercile taiate felii. Dupa 2-3 minute se adauga usturoiul si apa amestecata cu sucul de rosii si amidonul.
Se lasa pe foc pana cand se leaga si se ingroasa sosul. Se potriveste gustul cu sare, piper, boia dulce si se presara patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu castraveti murati si mamaliga rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii