autor:

Truedelights

» » Retete de post

Tocanita de ciuperci

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2011

Ingrediente
1 ceapa, 200 g ciuperci, 2 linguri suc de rosii, 200 ml apa, 1 lingura amidon, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, boia dulce, busuioc, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

15 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se inabusa in 3 linguri ulei si 3 linguri apa; cand s-a inmuiat se adauga ciupercile taiate felii. Dupa 2-3 minute se adauga usturoiul si apa amestecata cu sucul de rosii si amidonul.
Se lasa pe foc pana cand se leaga si se ingroasa sosul. Se potriveste gustul cu sare, piper, boia dulce si se presara patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu castraveti murati si mamaliga rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs. 2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge. 3. Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Tocanita cu ghebe si ciuperci

Tocanita cu ghebe si ciuperci

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de

1 vot    2 comentarii
4h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine):

    Wow ce bunatate, ne place la nebunie atat cu mamaliguta, cat cu garnitura de cartofi sau orez.O bunatate de mancare!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vetuta Bebec , 20 noiembrie 2013

    Da este buna ,dar eu nu folosesc amidom.

  • Fara foto

    Carmen Nicoleta Andreica , 01 noiembrie 2013

    si fara amidon iese sosul, sfarmati un cartof in sos si se ingroasa

  • Fara foto

    allymacbila , 01 noiembrie 2013

    ...sau un cartof ras dar reteta arata bestial!!

    • Fara foto

      Lucia Mitu , 06 septembrie 2013

      sigur eu folosesc o lingurita de flgi de cartofi in loc de amidon.

    • Fara foto

      Tatiana Balan , 06 septembrie 2013

      mai bine un cartof fiert.

    • Fara foto

      Victorita Nichita , 28 august 2013

      mai bine folosim o lingura de faina.

    • Fara foto

      Oica Marcela , 28 august 2013

      Doamne, Dumnezeule! incetati odata see you includerea amidonului in retete - nu stin cum sa facem in general sa-l scoatem din alimentele unde el deja exista (cartofi) si dumneavoastra il includeti see you buna stiinta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

allymacbila

...sau un cartof ras dar reteta arata bestial!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la temperatura camerei,se amesteca usor

136 voturi    27 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Mai intai rupem biscuitii bucatele. Rahatul il taiem cubulete mici pe care il tavalim prin zahar

88 voturi    7 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Chiftele de cartofi cu bureti