Pasul 1
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici.
Pasul 2
Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.
Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute.
Pasul 3
Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand.
Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand legumele devin moi.
Pasul 4
Taiem rosiile in cubulete mici. Punem rosiile in cratita si lasam sa fiarba pana cand scade zeama.
Pasul 5
Tocam marunt ciupercile.
Adaugam ciupercile tocate in cratita si fierbem pana cand se evapora tot lichidul lasat de rosii si de ciuperci.
Pasul 6
Amestecam, din cand in cand.
Condimentam cu sare si piper macinat.
Pasul 7
Gustam si adaugam verdeata tocata.
Inchidem aragazul si servim.
POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii