Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009
Ingrediente
1/2 kg ciuperci, 1/2 kg ardei grasi copti (decojiti), 2 cepe mari, o ceasca suc de rosii (sau 2 linguri de pasta de tomate si o ceasca de apa), sare, piper, cimbru, foaie de dafin, patrunjel si marar verde, 5 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Calesc ceapa tocata marunt, adaug ciupercile, ardeii taiati cuburi mai mari. Las 5 minute sa se caleasca impreuna, dupa care adaug sucul de rosii (sau 2 linguri de pasta de tomate si o ceasca de apa). Condimentez, las pe flacara pana scade sosul. Presar cu verdeata tocata marunt. (Pot folosi ardeii congelati). Servim cu mamaliguta. Daca nu postim, putem adauga cateva linguri de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu ardei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: anca